Ans van de Wiel in Kunsthuis Naaldwijk

Ans van de Wiel in Kunsthuis Naaldwijk

Zaterdag 22 april a.s. om 15.00 uur opent een nieuwe tentoonstelling in het Kunsthuis in Naaldwijk. Werk van Ans van de Wiel-Verdiesen zal te zien zijn bij werk van twee fotografen: Mick Otten, en jong talent Myrthe Linssen. Daarbij kunt u kennismaken met een verscheidenheid aan kunstdisciplines. Met de volgende links kunt u ook alvast kennismaken met en nieuwsgierig worden naar wat getoond gaat worden.

De expositie loopt tot 21 mei 2017 en is iedere zaterdag en zondag geopend van 13:30  – 16:30 uur. Op http://www.wielverdiesen.com/portfolio/beelden/ staat een aantal van de werken die opgesteld worden. Ook wordt hier de pinda-actie gevoerd: ‘Helpen is peanuts!’ Dit onderwijsproject wordt op haar site uitgelegd en wordt mede gestimuleerd door Steunfonds Kezdivásárhely en Groei en Bloei afdeling Waterweg- Noord.

Mick Otten http://mickotten.blogspot.nl/2017/04/in-vitro-in-natura-bij-kunsthuis18-22.html fotografeert oceaandieren tot in de kleinste details terwijl Myrthe Linssen http://www.myrthelinssen.com/ haar eigen lichaam gebruikt als canvas voor haar fotografie.

Direct na het openingswoord van Arnold Beugelsdijk volgt een performance van bewegingskunstenaar John Giskes.

Het Kunsthuis is ook opgenomen in de kunstroute in het Westland. Op 13 en 14 mei is de openingstijd iets ruimer: 11:00 – 17:00 uur. http://www.collectiefwit.nl/13-wit-kunst-en-atelier-routes?layout=blog

Kunsthuis18 is gevestigd in de Kunstgarage, Zuideinde 6 in Naaldwijk. Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Greenport People Ruimte voor Jong Talent. De toegang is gratis

Exposite Kunsthuis18

 

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online