Bijna….nieuw theaterseizoen in aantocht

Bijna….nieuw theaterseizoen in aantocht

Zondag 14 mei a.s. ontdekt u als eerste de namen van de voorstellingen die in Theater Koningshof zullen plaatsvinden tijdens het nieuwe theaterseizoen 2017/2018. Tijdens de seizoenpresentatie wordt de nieuwe brochure gepresenteerd (vers van de pers!) met daarin alle voorstellingen die door ons geprogrammeerd zijn voor het komend seizoen. Natuurlijk krijgt u een ‘sneak preview’ van een aantal van deze nieuwe voorstellingen!

Wie er komen en wat er gaat gebeuren tijdens de seizoenpresentatie, dat blijft een verrassing. Maar het is zeker de moeite waard! Naast een middag gevuld met entertainment, start ook de verkoop van seizoen 2017/2018.  U ontvangt deze middag een speciaal bestelformulier, diat als eerste verwerkt wordt. Vanaf 15 mei a.s. kunt u online uw kaarten voor het nieuwe theaterseizoen bestellen en zelf uw plaatsen kiezen. Zo krijgt u als eerste de beste plekken voor uw favoriete voorstellingen.

Bent u ook nieuwsgierig en wilt u weten wat het komende seizoen te bieden heeft? Kom dan naar de seizoenpresentatie van Theater Koningshof op zondag 14 mei a.s. Aanvang 15.30 uur.

Kaarten voor de seizoenpresentatie kosten € 7,50 inclusief consumptie, verkrijgbaar via www.theaterkoningshof.nl of bij de theaterkassa, iedere werkdag geopend van 10.00 – 18.00 uur. Tel. 010-5911430.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online