Nieuwsbrief Cultuurmakelaar mei

Nieuwsbrief Cultuurmakelaar mei

Hierbij de tweede editie van de nieuwsbrief. De komende maanden bruist Maassluis. Zo wordt onder andere op 11 mei het nieuwe Informatiepunt aan de Nieuwstraat geopend en staat er een nieuwe editie van de Week van de Cultuur op het programma.

Als Cultuurmakelaar ben ik aanspreekpunt voor het gehele culturele veld in Maassluis. Heb je een idee, wil je een plan verder uitwerken of ben je op zoek naar financiering. Neem contact met mij op:

Angela Kok (06 23825558), cultuurmakelaar@maassluis.nl

header2.png
Laat je verrassen!

Week van de Cultuur, 10-18 juni

Onverwachte ontmoetingen in ’t Stadshart, Huiskamerconcerten, Filmavond Strijd van Maassluis, Open Dag Jeugdtheaterhuis en Muziek@maassluis. Dit is maar een kleine greep uit het programma van de Week van Cultuur. Kijk voor nieuws over het programma op:
https://www.facebook.com/weekvandecultuur/

 

Nieuw Theaterprogramma 2017-2018

zondag 14 mei 15.30 uur

De presentatie van de nieuwe brochure in Theater Koningshof met een gevarieerd middagprogramma met previews van nieuwe voorstellingen. Voor meer informatie:
http://www.theaterkoningshof.nl

Op het podium van …

de Furieade

Op 6 en 7 oktober vindt de 38ste editie van de Furieade plaats met het thema “Voor Elkaar”. Zaterdag 7 oktober is er gelegenheid voor verenigingen, koren, muzikanten, etc. om op te treden. Meld je aan bij: activiteiten.furieade@gmail.com

 
Kunst en Cultuur Academie

Nieuwe programma

Eind april is de brochure met het nieuwe programma van cursussen en workshops gepresenteerd. Nieuwsgierig, kijk voor meer nieuws op: http://www.kunstencultuuracademie.nl

foto2.png
Educatief project basis onderwijs

Pilot project Trekvaart

Varen net als toen.. Het Erfgoedhuis Zuid Holland zoekt pilotscholen die willen meewerken aan de herontwikkeling van een educatief project over de trekvaart. Varen met de klas en een gids vertelt de leerlingen over de geschiedenis van Maassluis en de trekvaart. Interesse.. aanmelden bij de Cultuurmakelaar.

Cultuur Agenda10 januari

ErvaarMaassluis.nl

Graag alle informatie over een festival, evenement, concert, voorstelling, expositie etc. met een foto aanmelden bij evenementen@ervaarmaassluis.nl. Dit wordt dan geplaatst op de website van Ervaar Maassluis en in de maandelijkse Ervaar Maassluis Agenda in de Maassluise Courant de Schakel.

foto2.png
foto1.png

Op de agenda van de website  http://www.ervaarMaassluis.nl vind je alles over grote en kleine evenementen in Maassluis.

Cultuurmakelaar Maassluis
T 06 23825558
cultuurmakelaar@maassluis.nlVolg facebook.png Cultuurvisie Maassluis
Spreekuur:
Dinsdag van 11.00-12.00 uur
Donderdag van 15.00 -16.00 uur
in Bibliotheek Maassluis
header3.png

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online