Open Monumentendag Preuvenement

Open Monumentendag 9 september a.s.: Houd deze datum vrij!

De Open Monumentendag 2017 staat in het teken van Boeren, Burgers en Buitenlui. Veel monumenten, waaronder museumschepen, kunnen dan gratis worden bezocht.
Ook wordt binnen het thema opnieuw een Preuvenement georganiseerd.

Preuvenement
Op zaterdag 9 september a.s. kunnen tussen 13.00 en 17.00 uur bijzondere boerenhapjes worden geproefd in de volgende monumentale locaties. De hapjes zullen worden verzorgd door de horecagelegenheid die er tussen haakjes achter staat. Indien er geen naam is vermeld, zorgt de desbetreffende locatie zelf voor de hapjes.

. Gallery RitsArt, Veerstraat 3 (De Kookminister);
. Brasserie de Lantaern, Zuidvliet 12;
. Kevin’s Grand Café & Restaurant;
. Molen de Hoop, Zuiddijk 94;
. Museum Maassluis, Zuiddijk 16 (Monsieur Paul);
. Ervaar Maassluis, Nieuwstraat 2 (Grand Café De Waker).

Op een aantal van deze historische locaties zullen gidsen van de Historische Vereniging Maassluis het een en ander vertellen over Boeren, Burgers en Buitenlui en de connectie met de desbetreffende panden.

Bij Ervaar Maassluis in de Nieuwstraat 2 kunnen, vanaf 19 augustus, strippenkaarten worden gekocht voor € 5,00 per stuk. Met de strippenkaart kan op ieder van de genoemde locaties een lekker hapje worden genuttigd. Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij.

De openingstijden van Ervaar Maassluis zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

 

 

 

——————————————————————————

 

Foto Jan Buijsse: Brocanterie Jan Huygen in de Ton

 

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online