Orgel/panfluitconcert in Immanuëlkerk

Orgel/panfluitconcert in Immanuëlkerk

De Orgelcommissie van de Immanuëlkerk heeft voor zaterdag 26 augustus André Knevel en Liselotte Rokyta uitgenodigd voor een orgel- en panfluitconcert. Ze hebben in het verleden al vaker een concert gegeven in Maassluis.

André Knevel voelde zich op zeer jonge leeftijd al tot het orgel aangetrokken. Toen hij 8 jaar oud was kreeg hij zijn eerste orgel- en pianolessen. Zijn leraren waren o.a. dr. J.A.M.van Stokkum, Rutger van Mazijk en Willem Hendrik Zwart. André Knevel gaf zijn eerste officiële orgelconcert toen hij 19 jaar oud was..
Hij maakt vele concertreizen door Canada, Amerika, Europa, en Zuid Afrika. Jaarlijks op zomertournee in Nederland en Duitsland voor het geven van dertig tot veertig concerten.
André staat bekend om zijn improvisatietalent en is voortreffelijk in het vertolken van ‘de Grote Meesters’.

Liselotte Rokyta studeerde panfluit aan het Conservatorium te Hilversum en aan Hoge School der Kunsten te Amsterdam bij de internationaal vermaarde panfluitist Nicolae Pîrvu.
Samen met haar man Jan Rokyta vormt ze een cymbaal/panfluitduo dat een programma biedt waar klassieke muziek en wereldmuziek gecombineerd worden.
Als docent heeft Liselotte ruime ervaring opgedaan aan het Conservatorium te Zwolle, het Conservatorium te Tilburg en de Hoge school “Bourdon”.

Op deze avond zullen André Knevel en Liselotte Rokyta een gevarieerd programma geven op het Seifertorgel en de panfluit

Het orgelconcert begint zaterdag 26 augustus om 20.00 uur. Entree € 8,00 inclusief koffie of thee Immanuëlkerk, Lange Boonestraat 5, Maassluis
Verdere informatie:  http://www.pknmaassluis.nl/immanuelkerk/orgelcommissie/actueel

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online