Wie doet er mee met de CultuurExplosie?

Wie doet er mee met de CultuurExplosie?

Ook dit jaar is er een Week van de Cultuur en wel van 2 t/m 9 juni 2018. We trappen – net als vorig jaar – de Week van de Cultuur af met een z.g. “CultuurExplosie” op zaterdagmiddag 2 juni.

Het is de bedoeling om op en rondom de markt in het centrum van Maassluis (en mogelijk op meer locaties) optredens, acts en demonstraties te laten zien. Zo laten we Maassluis zien wat er allemaal te doen en te beleven is op het gebied van kunst en cultuur in Maassluis.

Daarmee creëren we “Onverwachte Ontmoetingen”

Hoe leuk is het als je tijdens het shoppen opeens verrast wordt door een muzikant of dansgroepje ? Daarom zoeken we dansgroepen, acteurs, muzikanten, kunstenaars, koren, dichters en andere activiteiten die kunnen optreden tijdens deze CultuurExplosie. Alle ideeën of groepen zijn welkom; ook in kleinere groepen of ensembles.  Doe mee en laten we er een mooie bruisende middag van maken !

Geef je deelname of idee op bij onze Cultuurmakelaar Angela Kok via Cultuurmakelaar@maassluis.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online