Bieb: leukste activiteiten na school

Bieb: leukste activiteiten na school

Voorlezen en de Maakplaats

De leukste boeken in de bieb? Dat zijn de prentenboeken voor peuters en kleuters. Vaak prachtig geïllustreerd en met een grappig, spannend of avontuurlijk verhaal. Kinderen vinden het meestal heerlijk om te worden voorgelezen en het liefst meerdere keren uit hetzelfde boek! Iedere eerste woensdag van de maand (m.u.v. de schoolvakanties) wordt er op woensdag voorgelezen aan kleuters van 4 tot 6 jaar in de Bibliotheek Maassluis. Na het voorlezen is er altijd een leuke knutselactiviteit in het thema van het boek. De eerstvolgende voorleesmiddag voor kleuters is op woensdag is 7 maart van 14.00-14.45 uur.

Op donderdag 15 en 22 maart kunnen kinderen deelnemen aan de workshop ‘Help een spreekbeurt!’. In twee middagen leren ze een mooie PowerPoint Presentatie te maken die gebruikt kan worden bij de spreekbeurt. Deze workshop is van 15.30 tot 17.00 uur voor kinderen vanaf 8 jaar. Graag van tevoren aanmelden; er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar.

Al onze activiteiten zijn altijd gratis, ook voor niet-leden. Voor meer info en activiteiten zie Agenda op www.debibliotheekmm.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online