Gemeenteraadsverkiezing 2018: Cultuur

Op woensdag 21 maart gaan we naar de stembus voor de Gemeenteraadsverkiezingen Maassluis 2018. Nog geen keuze gemaakt wat je gaat stemmen in Maassluis en vind je cultuur belangrijk? Dan helpt de samenvatting van de Culturele Raad Maassluis misschien om die keuze te maken. De CRM heeft alle verkiezingsprogramma’s van de deelnemende partijen in Maassluis bekeken en geanalyseerd. Hiervan presenteren wij een samenvatting waarin de gedachten en concrete plannen die de partijen hebben ten aanzien van cultuur worden gepresenteerd. Kortgezegd zijn er veel positieve woorden over cultuur in de programma’s te vinden, maar zeker ook verschillen in de plannen van partijen.

Klik hier voor de uitgebreide samenvatting.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online