Jeugdtheaterhuis Weekend Maassluis 

Jeugdtheaterhuis Weekend Maassluis 

Aan het eind van dit leerjaar slaan alle leerlingen, docenten en medewerkers van het Jeugdtheaterhuis de handen in elkaar voor de eerste editie van het Jeugdtheaterhuis Weekend. Een feestelijke afsluiting van het seizoen in Alphen, Capelle, Gouda, Leiden en Maassluis. Nog nooit speelden ALLE leerlingen dezelfde voorstelling.

De Koningshof waar de voorstelling in Maassluis gespeeld wordt, ademt, ruikt, voelt en proeft dan alleen maar Jeugdtheaterhuis; de veilige en fijne plek waar iedereen samen met anderen iets moois maakt dat er toe doet!  En als klap op de vuurpijl speelt ook nog eens de Productieklas hun voorstelling.

Het Jeugdtheaterhuis nodigt u allen uit om deze voorstellingen te bezoeken.

Programma Jeugdtheaterhuis Weekend Maassluis 

Zaterdag 14 april
15.00 uur Wij. alle leerlingen Jeugdtheaterhuis Maassluis
19.30 uur Anna & Ana  (12+), Productieklassen Maassluis, regie: Clara Peeters

locatie Theater Koningshof, Uiverlaan 20, Maassluis

Meer informatie over het Jeugdtheaterhuis Weekend vindt u hier.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online