Kunstroute Maassluis, 14 en 15 april

Kunstroute Maassluis, 14 en 15 april

14 en 15 april is het weer Kunstroute in Maassluis! De Maassluise kunstenaars organiseren dit jaar voor de 19e keer de Kunst- en atelierroute. Bezoek de ateliers, de galeries en Museum Maassluis en maak kennis met een scala van kunstuitingen. Van schilderijen naar beelden, van foto’s naar plastieken. De kunstroute is beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Er is een kunstverloting en een speciaal kunstkidsprogramma. Bekijk het allemaal op: www.kunstroutemaassluis.nl

In Museum Maassluis vanaf 14 april de expositie ‘Ja, kunst’ met werk van de Maassluise kunstenaars en gasten, te zien tot en met 29 april.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online