Pianorecital Immanuelkerk

Pianorecital Immanuelkerk

Vrijdag 25 mei 2018, pianorecital door Julia Achkinazy

In mei 2017 organiseerde de Orgelcommissie van de Immanuëlkerk voor het eerst een pianorecital op de Gotrian-Steinweg concertvleugel, die in 2016 is aangeschaft. De bijzondere Russische pianiste Julia Achkinazy verraste de aanwezigen toen met haar geweldige spel. Wij zijn er trots op dat we haar wederom bereid hebben gevonden een concert te geven in de Immanuelkerk.

 In september 2018 geeft zij opnieuw een concert in het Concertgebouw te Amsterdam met een volledig nieuw programma. Een groot deel van dat concert kunt u nu al horen in de Immanuëlkerk van Maassluis. Dus eerder, dichterbij en met een laagdrempelige toegangsprijs (inclusief koffie/thee in de pauze).

Al met al: Dit mag u niet missen!

Het concert begint op vrijdag 25 mei 2018 om 20.00 uur.
Entree € 10,00 inclusief koffie of thee in de pauze.
Immanuëlkerk, Lange Boonestraat 5, Maassluis
Verdere informatie: http://www.pknmaassluis.nl/immanuelkerk/orgelcommissie/actueel

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online