Kroniek van mijn schoolvakanties

Kroniek van mijn schoolvakanties

Boekpresentatie Bibliotheek Maassluis

De schrijver Kerim Göçmen (pseudoniem) komt  naar de Bibliotheek in Maassluis om het eerste exemplaar van zijn inmiddels derde boek “Kroniek van mijn schoolvakanties” officieel te overhandigen. Als voormalig beleidsambtenaar van de gemeente Maassluis heeft de auteur een belangrijke rol gehad in het Taalnetwerk “Taalfront Maassluis” en heeft hij aan de wieg gestaan van het Taalhuis Maassluis.

Mensen die interesse hebben om de schrijver in Turkse sfeer te ontmoeten en eventueel hun boek door hem willen laten signeren, zijn welkom op donderdag 17 mei om 15:00 uur in de Bibliotheek Maassluis, Uiverlaan 18.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online