Unieke Zangworkshop voor jong talent

Unieke Zangworkshop voor jong talent

Ben jij tussen de 11 en 25 jaar? Zing je in een bandje of in een koor, of zit je op zangles? Wil je weleens tips en tricks krijgen van een professionele zangeres die op de grote podia en festivals staat (The Passion, Heel Holland zingt Hazes en nog veel meer?). Dan is dit nu je kans. Meld je aan voor een zangworkshop met Natasja den Toom in de Week van de Cultuur.

Stuur een filmpje of een mp3 naar m.raaij@crmmaassluis.nl en hopelijk ben jij een van de 20 gelukkige jonge talenten. Als klap op de vuurpijl zal Natasja een of twee talenten aanwijzen die ‘s avonds mogen optreden tijdens het Cultuurgala op 9 juni in Theater Koningshof.

De workshop vindt plaats in Theater Koningshof op zaterdag 9 juni van 13.00 tot 15.30 uur.

Biografie Natasja den Toom

Natasja kon eerder zingen dan praten. Van jongs af aan is ze dan ook al met muziek bezig en nu is muziek niet meer weg te denken uit haar leven. Haar muzieklessen startte ze bij Muziekcentrum Opmaat in Maassluis; ze volgde hier AMV, dwarsfluitlessen, pianolessen en zat op het musicalkoor van de muziekschool. Vervolgens kwam ze in 2002 terecht op het Utrechts Conservatorium voor de studie ‘lichte muziek, zang’. Ze verliet deze plek in juni 2006 weer na een vet eindexamenconcert met een mooi eindcijfer in de achterzak.

Sinds haar afstuderen werkt zij fulltime als zangeres en zangdocente en ontwikkelde ze een breed werkveld; ze is een zangeres die van alle markten thuis is. Van backing vocal bij diverse tv-programma’s en artiesten tot vocalist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht tot veelgevraagd studio-zangeres; nergens draait ze haar hand voor om!

Met haar warme stem en sprankelende enthousiasme krijgt ze alle ogen en oren op haar gericht!

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online