Lezen met baby’s en dreumesen

Lezen met baby’s en dreumesen

Bibliotheek Maassluis

Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen.

Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Geen idee hoe je dat aanpakt? Tijdens het speciale voorleesuurtje in de Bibliotheek Maassluis krijg je tips en kun je ervaringen uitwisselen met andere ouders. Je bent welkom op donderdag 17 mei van 10.00-11.00 uur (gratis, ook voor niet-leden).

Meer informatie: www.debibliotheekmm.nl of bel 0105925211.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online