Nieuwe flyer overhandigd aan wethouder

Wethouder Cultuur Maassluis hecht aan het Douanehuisje

De werkgroep Douanehuisje van de Culturele Raad Maassluis (CRM) zorgt voor de programmering van tentoonstellingen e.d. in dit fraai, aan het Scheur gelegen, gebouwtje van de gemeente Maassluis. Iedere maand is er weer iets anders te doen.
Daartoe stelt de CRM, namens de gemeente Maassluis, het Douanehuisje gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten.

Wethouder Cultuur, Corine Bronsveld-Snoep, toont zich heel positief over de activiteiten in het Douanehuisje. ‘Het Douanehuisje ligt op een prachtige plek in de stad. Maar niet alleen de ligging is bijzonder. Ik ben heel blij met de vrijwillige inzet en betrokkenheid van de Culturele Raad. Zij zorgt ervoor dat het Douanehuisje iedere maand weer nieuwe ‘bewoners’ heeft. De ‘bewoners’ zorgen voor uiteenlopende tentoonstellingen en verschillende activiteiten. De combinatie van de unieke ligging en afwisseling in tentoonstellingen maakt dat het Douanehuisje iedere maand weer nieuwe bezoekers aantrekt. Het is echt een unieke culturele plek in Maassluis.’

Voor de promotie van het Douanehuisje heeft de werkgroep, in samenwerking met Gertjan van de Velde, een nieuwe flyer ontworpen. Een tevreden wethouder Bronsveld nam het eerste exemplaar dankbaar in ontvangst van coördinator van de werkgroep, Emma de Zanger.

Het Douanehuisje is gelegen aan de Govert van Wijnkade 52, 3144 AG Maassluis.
Meer informatie, ook over gewenst gebruik, kan worden verkregen bij Emma de Zanger, 010-5929821, douanehuisje@crmmaassluis.nl.
Zie ook https://www.facebook.com/douanehuisje en www.crmmaassluis.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl