Cowboy Billie Boom en Sinterklaas (4+)

Cowboy Billie Boom en Sinterklaas (4+)

Theater Koningshof

Zondag 2 december a.s.,  aanvang 15.00 uur

De Sint is weer in het land en iedereen staat te springen om hem ook dit jaar weer in levende lijve te ontmoeten. Cowboy Billie Boom is in zijn reis naar Spanje ook meteen bij Sinterklaas langsgegaan. De Sint was dan ook blij verrast om Cowboy Billie Boem zo maar plotseling in Spanje te ontmoeten. Ze hebben er samen een geweldige tijd van gemaakt en de Sint vond het zo gezellig dat hij met de cowboy mee naar Theater Koningshof is gekomen. Samen met Cowboy Billie Boem zingt het publiek de leukste liedjes voor de Sint. Kortom, een groot meezingfeest met Sinterklaas, Cowboy Billie Boem en natuurlijk de Pieten. Koop snel nog je kaartjes en zorg dat je erbij bent!

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online