Theater Koningshof Kinderkerstmiddag

Theater Koningshof Kinderkerstmiddag

Kom ook knutselen, dansen en toneelspelen

Woensdag 19 december a.s.,  13.30 uur – 17.00 uur

Op woensdagmiddag 19 december a.s. organiseert Theater Koningshof samen met Dance Company M’Joy en het Jeugdtheaterhuis een superleuke en gezellige kinderkerstmiddag voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Vanaf 6 december kun je een knipkaart kopen voor € 5,00 bij de theaterkassa van Theater Koningshof. Hierop kun je alle activiteiten laten aftekenen waaronder: schrijf een mooie kerstwens, versier een lekkere koek, knutsel een kerstbal, leer een supergave dans en volg een heuse workshop theater. Natuurlijk is de kerstman er ook en kun je met hem op de foto! Lever je volle knipkaart in aan het einde van de middag en maak kans op een leuke prijs. Voor de ouders zijn er leuke kraampjes en een koffiehoek. Het wordt een supergezellige middag! Kom je ook?

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online