Poëziemiddag 2019

Poëziemiddag 2019

Op zondag 27 januari organiseren Theater Koningshof, de Bibliotheek en Stichting Jambe en Ongehoord! tijdens de Poëzieweek 2019 een poëziemiddag met workshops, interessante dichters en muziek in Theater Koningshof aan de Uiverlaan. Natuurlijk is er ook een Open Podium.

Programma
Eind januari is het weer Poëzieweek in Nederland. In Maassluis kun je op zondag 27 januari terecht voor een poëzieworkshop, de dichter Ingmar Heytze, muziek en poëzie van Henk Boogaard. Natuurlijk is er ook een Open Podium. Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur.


Ingmar Heytze

Workshops, Open podium en Feedback gedicht
Voor wie zelf aan de slag wil gaan met poëzie is er van 11.00 tot 13.30 uur een Workshop Poëzie schrijven met dichter Henriette Faas. In twee delen geeft ze uitleg, tips en helpt ze je verder op je eigen poëtische pad. Deze workshop is voor jong en oud.
Wil je graag  gedichten voordragen op het Open Podium? Bijvoorbeeld als je de workshop hebt gevolgd of als je al wat langer bezig bent met poëzie? Dan kan dat.  Meld je voor 15 januari aan of op de middag zelf.
Schrijf je al wat langer poëzie en zou je graag feedback op je gedichten willen ontvangen van Henriette Faas? Mail dan je gedicht(en) naar Theater Koningshof.
Aanmelden voor bovenstaande onderdelen voor 15 januari 2019 via: info@theaterkoningshof.nl – o.v.v. Workshop, Open Podium of Feedback.

Toegangskaarten
Kaarten (ook voor bezoekers) voor deze Poëziemiddag zijn € 7,50 verkrijgbaar via www.theaterkoningshof.nl óf aan de balie van Theater Koningshof. Wil je gegarandeerd zijn van een plek? Meld je dan snel aan.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online