Project 7 kick-off

Project 7 kick-off

Theater Koningshof, Maandag 7 januari, aanvang 19.00 uur

Op maandag 7 januari a.s. vindt de kick-off van Project 7 plaats. Project 7 is een echt Maassluis communityproject, bedacht, gemaakt en geproduceerd door en voor Maassluizers. Het is een voorstelling op basis van het lied Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder van Ramses Shaffy. In de voorstelling worden deze 7 elementen uit het lied gebruikt en verwerkt met 7 persoonlijke verhalen over 7 kleurrijke Maassluizers. De voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met Muziek@Maassluis, DanceCompany M’joy en de Protestantse Kerk Maassluis. De kick-off zal het begin zijn van een mooie samenwerking aan drie prachtige voorstellingen. De voorstellingen zullen plaatsvinden op 22, 23 en 24 maart 2019! De kaartverkoop van Project 7 is al gestart, kijk voor kaartjes op onze website!

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online