Gezellige buurtborrel

Gezellige buurtborrel

bij Museum Maassluis!

Afgelopen zaterdagmiddag 9 februari organiseerde Museum Maassluis een buurtborrel speciaal voor de inwoners van Maassluis die uitkijken op of wonen aan de Stadhuiskade. Dit ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Stadhuiskade, visitekaartje van Maassluis’. Zij werden door middel van een persoonlijke uitnodiging attent gemaakt op de tentoonstelling en de buurtborrel. Bestuurslid van Museum Maassluis en stadsgids bij de HVM, Hans Eijsackers, vertelde in een mooie samenvatting over de geschiedenis van de Stadhuiskade. Er kwamen een hoop buurtbewoners bijeen; zowel jong als oud vond de weg naar het museum. Voor een deel van de bezoekers was het de eerste keer dat ze eens bij Museum Maassluis binnenliepen. Het was goed druk en vooral ook erg gezellig! Buren kwamen elkaar tegen en raakten in gesprek. Onder andere over de prachtige plek waar zij op uitkijken, of het bijzondere stukje Maassluis waar zij wonen. En dat alles onder het genot van een drankje en een verzameling prachtige werken die de Stadhuiskade illustreren.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de tentoonstelling ‘Stadhuiskade, visitekaartje van Maassluis’?
De tentoonstelling is nog te bewonderen tot en met 21 april 2019.

De openingstijden van het Museum Maassluis zijn van dinsdag tot en met zondag van 14 – 17 uur.

Object op de foto is een pentekening gemaakt door Charles J. Kemper.
Foto van het kunstwerk is gemaakt door Peter Farla, www.farlagraaf.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online