Vrienden van Theater Koningshof

Vrienden van Theater Koningshof

Theater Koningshof is al een poosje keihard aan de weg aan het timmeren met een ultiem theater- en filmaanbod voor en door Maassluizers en inwoners van ver daarbuiten. Wij hopen door ons uitgebreide theater- en filmprogramma jou te inspireren en een ontspannen avond of middag te bezorgen. Denk hierbij ook aan projecten en samenwerkingen met organisaties in de stad om cultuur te laten ‘bruisen’.

Voorbeelden van deze culturele projecten zijn het community project ‘Project 7’; een muzikaal spektakel met meer dan 90 inwoners, Zing Nederlands met me; een terugkerende muzikale samenwerking van het theater, STOED en muziek@maassluis en meer dan 30 zangers en zangeressen uit de stad, de Partyweek; een week vol doe-activiteiten voor alle kinderen in Maassluis in de zomervakantie in samenwerking met E25 en activiteiten rond Internationale Vrouwendag.

Wij houden van deze samenwerkingen en zijn er trots op dat wij samen zoveel mensen kunnen bereiken en hierdoor een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van talent.

Word lid van onze vriendenclub

Draag je Theater Koningshof een warm hart toe? Word lid van de vriendenclub van Theater Koningshof en profiteer van leuke voordelen, zoals voorrang bij het reserveren van tickets voor het nieuwe theaterseizoen. Bovendien kunnen wij met jouw donatie cultuurprojecten, sociale projecten of workshops blijven aanbieden op het gebied van theatervorming of programmering voor speciale doelgroepen. Ook kunnen wij met jouw bijdrage een professionele voorstelling omarmen en net die ene artiest boeken die van waarde is voor ons programma. Kijk voor meer informatie op onze website: www.theaterkoningshof.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online