Internationale vrouwendag

Internationale vrouwendag

Een dag volledig in het teken van de vrouw

Internationale vrouwendag is een begrip over de hele wereld. Ook in Maassluis doen we mee aan deze belangrijke dag, die dit jaar in Nederland in het licht staat van 100 jaar Vrouwenkiesrecht. Theater Koningshof, de Amnesty groep Maassluis, Soroptimisten, Vluchtelingenwerk en Stichting Present slaan de handen ineen en organiseren op vrijdag 8 maart a.s. een speciale avond ter ere van de vrouw. Deze feestelijke avond wordt gevierd in festivalstijl. De avond is gevuld met muziek, workshops, films en verwenactiviteiten, speciaal voor alle vrouwen in Maassluis. Vrouwen zijn heldinnen, en dat mag gezegd worden.

Gedurende de avond zijn er verschillende workshops om aan deel te nemen, zoals een workshop djembé of buikdansen. Daarnaast is er ook een korte film en een workshop bewustwording: vrouwenrechten zijn mensenrechten. Maar je kunt je ook in de watten laten leggen door bijvoorbeeld een handmassage of visagie-advies door een visagist. De avond wordt muzikaal omlijst door diverse vrouwelijke artiesten.

Het wordt een feestelijke avond waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, samen activiteiten kunnen doen, kunnen genieten van muziek, iets op kunnen steken en eens een avond voor zichzelf hebben.

Financieel mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

 Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online