KUNSTVEILING BIJ KUNSTUITLEEN

KUNSTVEILING BIJ KUNSTUITLEEN

TIJDENS DE KUNST- en ATELIERROUTE 2019 

De Kunstuitleen Maassluis doet elk jaar mee met de Kunst- en Atelierroute. Ook dit jaar weer: met werken uit onze collectie staan we bij Kevin’s aan de P.C. Hooftlaan 6.

Als extra attractie zal door de Kunstuitleen op zondag 14 april om 14.00 uur  tijdens de KAR een heuse kunstveiling worden georganiseerd. Een twaalftal werken en objecten zal dan worden geveild, een zeer divers aanbod (zie foto van een van de werken).  Dit is dé kans om voor een redelijk bedrag een leuk werk voor aan de muur aan te schaffen.   Op zaterdag 13 april uur kunt u vanaf 11.00 uur bij Kevin’s de werken bezichtigen, een prospectus ligt voor u klaar.  Als veilingmeester zal optreden Leo Lauwaars, voorzitter van de Kunstuitleen Maassluis.

We hopen u te mogen verwelkomen.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online