Jeugdtheaterhuis

Jeugdtheaterhuis

Gratis proeflessen tijdens de Week van de Cultuur in Maassluis 

Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, dansen en acteren? Bedenk jij de spannendste verhalen of ben je al een acteur of actrice in de dop? Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het goede adres! Vanaf nu kun je je inschrijven voor de Theater- en Musicallessen in Theater Koningshof. Maar je kunt natuurlijk ook eerst een gratis proefles volgen op zaterdag 29 juni! 

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.

Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

 Heb jij zin om alles te leren over musical, toneel te spelen of om theater te maken? Dan kun je bij het Jeugdtheaterhuis in Maassluis terecht. Er is een uitgebreid aanbod voor iedereen van 4 t/m 21 jaar! Ben je nieuwsgierig? Kom dan een keertje proefdraaien! Of schrijf je meteen in voor de lessen!

Bekijk het volledige nieuwe aanbod op www.jeugdtheaterhuis.nl en meld je meteen aan voor het nieuwe lesseizoen.

Gratis proeflessen op zaterdag 29 juni
Om een idee te krijgen wat een les van het Jeugdtheaterhuis precies inhoudt, kun je zaterdag 29 juni meedoen met een gratis proefles in Theater Koningshof, Uiverlaan 20 in Maassluis.

Musical-theaterles 4-6 jaar » 11.15 – 11.45 uur
Theaterles 7-12 jaar » 11.15 – 12.00 uur
Musicalles 7-12 jaar » 12.00 – 12.45 uur
ActeerLAB 12+ » 12.15 – 13.00 uur
MusicalLAB 12+ »13.00 – 13.45 uur

Aanmelden voor de proeflessen kan via www.jeugdtheaterhuis.nl/proefles, maar je mag ook gewoon binnenlopen op de dag zelf.

Over de Week van de Cultuur in Maassluis
Het doel van de Week van de Cultuur is het presenteren en promoten van het brede culturele leven in Maassluis. Hierbij worden de culturele organisaties in Maassluis in zo breed mogelijke zin een ‘podium’ geboden om zich te laten zien. De Week van de Cultuur is een initiatief van de Culturele Raad Maassluis. In samenwerking met Muziek@Maassluis organiseert het Jeugdtheaterhuis deze Open Dag in Theater Koningshof.

 Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Naast de afdeling in Maassluis, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Leiden, Gouda en Bodegraven.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online