pARTyweek in Theater Koningshof

pARTyweek in Theater Koningshof

tijdens de zomervakantie voor alle kids tussen 6 en 12 jaar

Meerdere organisaties op gebied van kunst en cultuur & zorg en welzijn voor kinderen slaan de handen ineen en organiseren deze zomer voor de tweede keer de pARTyweek in Maassluis.

Tijdens de laatste week van de zomervakantie – woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus – verandert Theater Koningshof in een echt doe-centrum voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Op de drie ochtenden zijn er verschillende leuke workshops en activiteiten op het gebied van theater, dans, muziek, sport en spel, koken, techniek en beeldende kunst.

Je kunt je voor alle drie de ochtenden inschrijven. Zo zou het zomaar kunnen dat je die laatste zomerweek negen workshops meepakt. Hoe gaaf is dat? Je kunt je alleen inschrijven en heel veel nieuwe vrienden leren kennen, maar je kunt natuurlijk ook samen met je vrienden een kaartje kopen. Verrassend wordt het zeker! Er staan verschillende kunstenaars/docenten klaar die met je aan de slag gaan. Bijvoorbeeld met muziekinstrumenten. In een klein uurtje oefen je in groep hoe je het meest fantastische geluid kunt maken op verschillende instrumenten. Of dompel je onder in unieke dansmoves. Verder kun je gaan  koken, creatief bezig zijn, dansen, muziek maken, theater maken en nieuwe sporten leren kennen.

Ben je tussen 6 en 12 jaar? Wil je leuke nieuwe dingen doen tijdens de laatste week van de zomervakantie? Koop dan een kaartje voor de pARTyweek via www.theaterkoningshof.nl.  Kosten zijn €5,- per dag. Je mag je voor alle drie de dagen inschrijven. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf snel in. Op vrijdag 30 augustus is er voor alle kinderen die op een van de drie dagen hebben deelgenomen een feestelijke afsluiting in Theater Koningshof van 12.30 tot 13.30 uur..

De deelnemende organisaties zijn VluchtelingenWerk Nederland I Maassluis, Theater Koningshof, Bibliotheek Maassluis I Midden Delfland, Jeugd Academie Klei & Kleur, Dance Company M’Joy, Welzijn E25, Voedselbank Maassluis, De Zomerschool, Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland en Muziek@Maassluis. pARTy Week wordt financieel mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit de gemeente Maassluis en vanuit het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Meer informatie en inschrijven: www.theaterkoningshof.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online