Ria Bergwerff VIERKANT een KUNST

Nog één weekend in het Douanehuisje met o.a. verloting kunstwerk

door Jan Buijsse

Expositie

In het weekend van 27/28 juli exposeert Ria Bergwerff nog twee dagen in het Douanehuisje.

En wel met de expositie VIERKANT een KUNST met houten plankjes, elk met een afmeting van 12 x 12 cm. en met allerhande materialen zoals: schelpen en zand, houten stokjes en kralen, ringen, gekleurde kralen, steentjes, hout en alles dat bruikbaar is.

Gebruikte materialen zijn voor iedereen herkenbaar en het is daardoor leuk om te ontdekken dat er heel mooie creaties ontstaan met deze vorm van kunst.

Kunstwerk DOUANEHUISJE wordt verloot

Ria heeft een kunstwerk gemaakt, gerelateerd aan het Douanehuisje. Dit kunstwerk stelt zij ter beschikking van het publiek. Wordt u de nieuwe bezitter van het kunstwerk DOUANEHUISJE? De afmetingen zijn 75 x 55 cm.

U kunt in het Douanehuisje een strookje invullen met uw naam en telefoonnummer of e-mailadres. Dit strookje kunt u in de box doen die bij het kunstwerk staat.

Zondagmiddag 28 juli wordt om 16.00 uur de nieuwe bezitter van het kunstwerk bekend gemaakt.

Openingstijden Douanehuisje: zaterdag en zondag en woensdagen 24 juli van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje (Govert van Wijnkade 52, 3144 AG Maassluis), gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover bij Emma de Zanger, 010-5929821, douanehuisje@crmmaassluis.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online