Theater Koningshof

Theater Koningshof

Smakelijke afwisseling van gerechten door STOED en beroemde verhalen
Zondag 17 november – Aanvang 17.00 uur

Roald Dahl schreef niet alleen de mooiste verhalen, maar ook een kookboek met heerlijke gerechten. De gerechten en verhalen komen samen in het Dahldiner. De Leeuwarder Courant zei: “Het Dahldiner is een prachtige ervaring: heerlijk eten afgewisseld met Dahls bizarre verhalen uitgevoerd door meestervertellers. Een onvergetelijke avond.” De gerechten worden samengesteld door de cliënten van STOED en zullen door de kok van STOED bereid worden.

Op verhaal

Vertellers Frank Belt en Gerda Hoogendijk zullen tussen de gangen door zijn meest bizarre, spannende en grappige verhalen voor volwassenen en vertellen. Of komen de gerechten juist tussen de verhalen door? Hoe dan ook, het wordt genieten.

Stichting Onder Een Dak (STOED)

Stichting Onder Een Dak biedt arrangementen en activiteiten aan, welke gericht zijn op ondersteuning, ontwikkeling en participatie in Maassluis.

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online