Leonie Meijer in Theater Koningshof

Leonie Meijer in Theater Koningshof

met haar vierde theaterprogramma ‘Perfect Solitude’. Vrijdag 22 november, aanvang 20.15 uur

Bijna tien jaar na haar doorbraak bij het grote publiek, gaat zangeres Leonie Meijer het theater in met haar vierde programma ‘Perfect Solitude’.

Leonie Meijer deed mee met The Voice of Holland in 2010-2011. Zij werd toen vierde en had Jeroen van der Boom als coach.

Leonie heeft ook samen een liedje met Jeroen, ‘Los van de grond’. Deze is op Youtube meer dan 2,5 miljoen keer beluisterd en ook op de radio vaak te horen. In oktober 2012 verscheen Leonie’s nieuwe single ‘Niemand als jij’ die binnenkwam op nr. 81 in de Single Top 100. 

Perfect Solitude

Ondanks haar grote succes van de afgelopen jaren werd de drang om meer tot zichzelf en haar muziek te komen steeds groter. Daarom besloot Leonie zich een tijdje van de buitenwereld af te sluiten. In deze pauze heeft ze de tijd gehad om nieuwe songs en inzichten te laten ontstaan. Ze deed alles zelf, thuis met de gitaar, piano en opnameapparatuur. Ze vond het fijn om eindelijk muziek te componeren met zo min mogelijk bemoeienis van anderen.

Daarom staat ze nu weer in de theaters maar haar nieuwe theatertour ‘Perfect Solitude’. Zo zegt ze zelf: ‘Ik kan niet wachten om mijn nieuwe weg en mijn nieuwe songs met jullie te delen. It’s been a hell of a ride…. Maar ook een heaven’.

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online