Verkoop en Veiling schilderijen bij Zorg en Vlijt

De historische scheepswerf ‘Zorg en Vlijt’ faciliteert een verkooptentoonstelling ten behoeve van het Teratai Dharma Centre op Bali. Dit kinderrevalidatiecentrum wordt niet gesponsord door de Indonesische overheid en leeft van particuliere giften.

De expositie met de mogelijkheid tot kopen/sponsoren begint op zaterdag
9 november t/m 30 november a.s. Elke woensdag, donderdag en vrijdag
is de expositie open van 10.00 – 16.00 uur en zaterdag van 14.00 – 17.00 uur.

Op zaterdagmiddag 30 november om 14.00 uur zal een veiling worden gehouden van enkele topstukken onder leiding van veilingmeester Leo Lauwaars, voorzitter van de Kunst en Cultuur Academie in Maassluis.

De actie is gestart door Marjolijn Ploeg-Riel. De overige kunstenaars: George Riel, Andy Salverda, Ria Biesheuvel, Heleen Verploegh, Kostana Banovic en Annemieke Lub hebben belangeloos een aantal schilderijen, inclusief de lijst (indien aanwezig), voor dit goede doel geschonken.

Een catalogus met de maten van de schilderijen is vanaf 9 november in te zien bij:

Historische Scheepswerf ‘Zorg en Vlijt’
P.J. Troelstraweg 2 (voormalige Opel garage) – Maassluis

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl