Voorlezen, gamen en vloggen in de Bibliotheek

Voorlezen, gamen en vloggen in de Bibliotheek

Niets leuker dan luisteren en meeleven met een grappig prentenboek. Maandelijks wordt er voorgelezen in de Bibliotheken Maassluis en Den Hoorn.

Woensdag 13 november wordt er voorgelezen aan kleuters in Maassluis en donderdag 14 november aan de peuters. Niet alleen voor de kleintjes zijn dit leuke uurtjes maar zeker ook voor hun ouders/verzorgers. Beleef het een keer mee.

Workshop vloggen

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen diezelfde woensdag in Maassluis meedoen aan de gratis workshop Vloggen door Vlogfeest. Vloggers zijn de sterren van nu. Jongeren besteden uren aan het kijken van de online-filmpjes. Ze doen hun YouTube-idolen na en velen hebben de wens om ook vlogger te worden. Wat is een goede vlog en hoe begin je ermee? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen krijg je tijdens deze leuke workshop. Je kunt kiezen uit twee tijden maar meld je wel aan zodat je zeker bent van een plekje.

Gamen met R3C

In Den Hoorn kunnen kinderen woensdag 13 november weer lekker gamen. Met z’n allen gamen is veel leuker dan alleen. R3C gaming zorgt ervoor dat je je kunt uitleven met de leukste games.

Alle activiteiten in de Maakplaats zijn gratis, ook voor niet-leden! Meld je aan via onze website www.debibliotheekdeplataan.nl (agenda Maakplaats) of bel 085-043 67 41 (1). Ben je nog geen lid van de Bieb? Tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis!

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online