Ed Struijlaart – Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran

Ed Struijlaart – Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran

Theater Koningshof – Zaterdag 30 november – Aanvang 20.15 uur

Ed had geen zin meer in een negen tot vijf baan en besloot zich op de muziek te richten. Alles moest wijken voor zijn gitaar en de muziek. Ed kreeg van 3FM het stempel Serious Request Talent, werd genomineerd voor een 3FM Award, toert in het voorprogramma met BLØF en was meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door. Ed schreef ondertussen door en was actief als songwriter. Zo schreef hij de bioscoop hit ‘Weg Van Jou’ en alle muziek voor de musical SOOF. In 2018 is Ed begonnen met zijn voorstellingen in de theaters. Na een succesvolle eerste seizoen is de voorstelling nu in reprise en brengt hij nog een keer een ode aan zijn helden.

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl