Theater Koningshof

Theater Koningshof

Wim Kieft en Eddy van der Ley – Na de kopbal van Kieft – vrijdag 24 januari – 20:15 uur

Tijdens het EK ’88 scoorde Kieft met een kopbal, acht minuten voor het einde van de wedstrijd, waardoor Nederland uiteindelijk doorging naar de halve finale en uiteindelijk Europees Kampioen werd. Een legendarische moment van een fenomenale voetballer.

Na zijn succesvolle profcarrière kende Kieft een heel wat minder glansrijk privéleven. Een cocaïne- en drankverslaving zorgde voor leugens, schulden, schaamte en eenzaamheid. Maar hij vond de weg terug. Inmiddels is hij alweer geruime tijd een van de meest populaire en deskundige, niet van de buis weg te denken, voetbalanaliste van ons land.

Hoe het Kieft verging tijdens de grootste pieken en de diepste dalen en bij zijn ‘comeback’, daarover wordt hij bevraagd door Eddy van der Ley, sportverslaggever en journalist.

Voor meer informatie over de voorstellingen en kaartverkoop, neem een kijkje op www.theaterkoningshof.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl