Beatles & Beyond – The LSB Experience, 17 april

Beatles & Beyond – The LSB Experience, 17 april

Theater Koningshof, vrijdag 17 april – 20:15 uur  

Een avond lang muziekplezier, geïnspireerd op de songs van The Beatles, vanuit nieuwe, verrassende en pakkende invalshoeken, weergaloos gespeeld door topmuzikanten. Ga terug naar de tijd waar het allemaal begon.

Naast de helden van de Beatles hoor je ook solomateriaal van de Liverpoolse helden, muziek van uiteenlopende andere artiesten en songs van muzikanten met een link naar The Fab Four komen voorbij. Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen erachter, waarbij de onderlinge lol van het toneel spat. De vijf leden van The LSB Experience zijn enorme Beatlesfans en spelen al jaren met veel succes op het grootste Beatlesfestival in de VS. Ook traden zij al verschillende keren op in The Cavern Club, de plek waar het ooit allemaal begon.

Waan je in de tijd van The Beatles, fantastische muziek, weergaloos gespeeld door LSB Experience.

 

Voor meer informatie over de voorstellingen en kaartverkoop, neem een kijkje op www.theaterkoningshof.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl