Coronavirus-protocol Theater Koningshof

Coronavirus-protocol Theater Koningshof

Voor voorstellingen, evenementen en films

12 maart jl.,  is in een persconferentie van RIVM en Minister-President Mark Rutte aangekondigd dat met onmiddellijke ingang alle activiteiten en bijeenkomsten met meer dan 100 bezoekers afgelast moeten worden, in ieder geval tot en met 31 maart. Dit betekent dat deze maatregel ook Theater Koningshof treft. 

Alle voorstellingen, films en evenementen tot en met 31 maart met meer dan 100 bezoekers worden geannuleerd. Via Facebook en via de website van Theater Koningshof www.theaterkoningshof.nl worden deze voorstellingen, films en evenementen gecommuniceerd. Indien gasten kaarten hebben voor een film of voorstelling in de periode t/m 31 maart, die wordt geannuleerd, nemen wij per mail contact met hen op en zullen wij hen informeren. Uiteraard proberen wij een alternatieve speeldatum te vinden voor de betreffende voorstellingen, films en evenementen. Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws en ontwikkelingen. 

Voor meer informatie raadpleeg onze website: www.theaterkoningshof.nl. 

Wij hopen op begrip in deze situatie. 

Team Theater Koningshof

Wim Staessens, directeur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————————————————————————————————————————                                                                                   

Voor meer informatie of vragen:

Marjan de Groot

publiciteit@theaterkoningshof.nl 010-5911430

 

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl