Geertrui van de Craats in tijden van corona

Geertrui van de Craats in tijden van corona

Lieve mensen,

In tijden van corona zijn/waren de galerieën en musea dicht en contacten tot het minimum beperkt. Gelukkig zijn kunstenaars inventief en kan er nu weer wat meer.

Picture in Dordrecht, het kunstenaars genootschap waar ik lid van ben heeft een aantal acties opgezet om de kunst van haar leden onder de aandacht van het publiek te brengen. Ze vertonen filmpjes van leden op hun Facebookpagina’s en zijn de actie ’We Got Your Back’ gestart om de kunst van haar leden te tonen en liefst te verkopen. Bij ‘We Got Your Back’ worden werken op papier voor € 100,- per stuk verkocht.

Aan beide acties doe ik mee. Er is een filmpje van mij te zien op de Facebookpagina van Pictura en er staan twee werken van mij in de verkooppublicatie. 

Het filmpje over mijn werk, ik laat een nieuw werk -een grote tekening- zien en vertel daarover, is te zien op: https://www.facebook.com/theo.smit.718/videos/689518418539138.

De publicatie ‘We Got Your Back’, is te vinden op de website van Pictura, hierin zijn alle werken van de 40 deelnemende kunstenaars te zien.

De publicatie is te downloaden op de website van Pictura https://www.pictura.nl/verkoop

Het voordeel van corona was dat ik veel tijd had om in mijn atelier te werken, ik ben erg blij met het nieuwe werk dat ik afgelopen tijd heb gemaakt. Binnenkort is mijn vernieuwde website klaar en krijg je een goed idee van de nieuwe weg die ik de afgelopen jaren met mijn werk ben ingeslagen. Je bent ook altijd welkom in mijn atelier om een keer te komen kijken. Het effect van de zilververf die ik in de tekeningen gebruik is eigenlijk alleen goed te zien als je het werk in het echt ziet.

Ik wens jullie veel kijk- en misschien wel koopplezier en wie weet zien we elkaar snel in mijn atelier?

Een hartelijke groet,
Geertrui van de Craats
Ankerstraat 14
3144 EA Maassluis

T: 0105912831/ 0620907148
M: gvdcraats@hetnet.nl
W: www.geertruivandecraats.nl
W: www.portret-video.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl