Koningshof: Concert Jong Talent

Koningshof: Concert Jong Talent

Koninklijk Conservatorium Den Haag

Vijf begaafde jonge violisten, allen verbonden aan de jongtalentafdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en leerlingen van viooldocent Kerstin Hoelen, zullen op zaterdag 22 augustus een klassiek concert verzorgen in Theater Koningshof.

De violisten zijn oude bekenden van Maassluis, want ze waren allemaal afgelopen jaren te horen tijdens de inspirerende Maassluise Muziekweek, waar ze diverse prijzen in de wacht sleepten. Het is dan ook tot hun groot plezier dat ze zich opnieuw in Maassluis kunnen laten horen. Een aantal violisten hebben zich gekwalificeerd voor de finale van het Prinses Christina Concours (Diana Fakour), het Koninklijk Concertgebouw Concours (Luca van der Waals) en Podium Witteman (Marcel Sutedja).

De jonge musici zullen samen met pianiste Natasja Douma werken van o.a. Vivaldi, Beethoven, Wieniawski, Szymanowski en Lalo ten gehore brengen en het publiek met hun virtuoos vioolspel en aanstekelijk enthousiasme een onvergetelijke middag bezorgen. Een prachtige klassieke middag in Theater Koningshof.

Zaterdag 22 augustus
Aanvang: 14.00 uur
Tickets: www.theaterkoningshof.nl (€ 7,00)

Diana Fakour

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl