Maassluise kunstenaars exposeren in het Douanehuisje

Maassluise kunstenaars exposeren in het Douanehuisje

Stichting Maassluise kunstenaars exposeert in juni in het Douanehuisje in Maassluis met het thema: 150 jaar Waterweg. In foto’s, aquarellen, schilderijen, keramiek en beeldhouwkunst verbeelden de kunstenaars de Waterweg.

De expositie wordt in de week na Pinksteren aangevuld met werken die tijdens ART CAMP 2022 worden gemaakt. Voor ART CAMP komen zes kunstenaars uit de drie stedenbandsteden, Hatvan (Hongarije), Beregszász (Oekraine) en Kézdivásárhely (Roemenië), naar Maassluis. Zij gaan samen met de Maassluise kunstenaars aan de slag met het thema ‘150 jaar Waterweg’. De resultaten zullen rond 11 juni ook te zien zijn in het Douanehuisje. Maak kennis met de verbeeldingskracht van de kunst. Kom gerust langs en zie hoe kunst verbindt!

Openingstijden

De expositie van Stichting Maassluise Kunstenaars is van zaterdag 4 juni tot en met zondag 26 juni gratis te bezoeken op elke zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur in het Douanehuisje aan de Govert van Wijnkade 52 in Maassluis.

Douanehuisje

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover is te vinden is op de website van de CRM, www.crmmaassluis.nl, onder de kop Douanehuisje. Voor overige vragen kunt u terecht bij Mischa Koorneef, 06 18 51 30 90 of douanehuisje@crmmaassluis.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl