Maassluise Evenementen

Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van Ervaar Maassluis! Ervaar Maassluis is een initiatief van Stichting Promotie Maasluis (SPM).

De SPM heeft als doel het aantrekkelijker maken van de stad Maassluis voor inwoners, bezoekers en bedrijven op het gebied van wonen, werken en recreëren. Dit bereikt zij door middel van promotie en initiatieven tot ontwikkeling van de stad in nauwe samenwerking met betrokken partijen. SPM bevordert als overkoepelend orgaan de gezamenlijke promotie van de evenementen in de stad. De SPM vervult een centrale functie op het gebied van marketing- en promotiegerelateerde activiteiten gericht op inwoners, bezoekers en bedrijven.

Op de website van Ervaar Maassluis vindt u alle informatie over de stad die al bijna vierhonderd jaar in beweging is. Deze rijke historie is nog altijd zichtbaar. Neem bijvoorbeeld een kijkje in een van de musea of bezoek de vele andere culturele bezienswaardigheden. Wilt u meer zien van Maassluis? Bezoek dan een van de aansprekende evenementen, de markt, het theater of geniet van een uitgebreid diner of drankje in een van de vele restaurants en cafés. Voor bezoekers die langer dan één dag willen blijven, is er de unieke mogelijkheid om sfeervol te overnachten in het historische centrum van de stad. Kortom: kijk snel op de website van Ervaar Maassluis!

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl