Schrijfwedstrijd Bibliotheek de Plataan

Schrijfwedstrijd Bibliotheek de Plataan

Is schrijven jouw passie? Of heb je wel eens overwogen te gaan schrijven? Dan is dit jouw kans!


De Bibliotheek Maassluis organiseert tijdens de Week van de Cultuur (12 t/m 19 juni) een schrijfwedstrijd. Iedereen uit Maassluis, Midden-Delfland of Vlaardingen kan meedoen.

Ik schrijf, en jij?

Aansluitend bij de Week van de Cultuur is het thema van de schrijfwedstrijd: “Ik schrijf, en jij?  Schrijf met deze titel een mooi verhaal van minimaal 800 woorden en maximaal 1500 woorden, en lever dit voor 5 juni a.s. in. Uit alle inzendingen kiezen we drie prijswinnaars.

Naast de eer en een beker zijn er ook nog mooie prijzen te winnen. 1e prijs: Comfort bibliotheekabonnement + boekenbon t.w.v.  €50.00,  2e prijs: Basis bibliotheekabonnement + boekenbon t.w.v. €30.00 en 3e prijs: Basis bibliotheekabonnement. De prijsuitreiking zal, in overstemming met de coronamaatregelen, tijdens de Week van de Cultuur plaatsvinden.

Je kunt je verhaal, onder vermelding van  ‘Schrijfwedstrijd’,  insturen naar Carien van der Waal: cvanderwaal@debibliotheekdeplataan.nl of per post naar de Bibliotheek de Plataan, Uiverlaan 18, 3145 XN Maassluis. De wedstrijdvoorwaarden zijn terug te vinden op www.debibliotheekdeplataan.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl