Verslag Cultuurmakelaar 13 juni 2017

Verslag Cultuurmakelaar 13 juni 2017

Cultuur overleg
Nieuw overleg is gepland op donderdag 21 september om 18.00 uur bij KCA. Op de agenda onder andere “ de Cultuurvisie in praktijk’: thema 1. Wonen, werken, leven in Maassluis over citymarketing in Maassluis. Wendy Hofman (Citymarketeer) is als gast uitgenodigd.

In voorgaand overleg van 13 april is er gesproken over jongerenparticipatie. Vanuit de organisaties is aangegeven in interesse te hebben in voorbeelden vanuit andere gemeenten, door bijvoorbeeld een aantal good practises te bezoeken (bijv. Kroepoekfabriek Vlaardingen). Samen met Marcel is besloten om dit met de Culturele Raad als actiepunt op te pakken. Wie gaat daarbij helpen?

Cultureel Cafe
Op initiatief van de gemeente, CRM en Cultuurmakelaar wordt er maandag 30 oktober in Buurtcentrum de Hooftzaak een Cultuurvisie thema cafe georganiseerd over het thema ‘de maatschappelijke rol van kunst en cultuur’. Met Cultuur de wijk in wordt een avond met voorbeelden, gastsprekers en brainstorm. Hiervoor worden verschillende organisaties in de zorg, het welzijn, onderwijs, cultuur, etc uitgenodigd.

Nieuwe projecten:
• Community-arts project in Sluispolder (najaar)
• Cultuuraanbod voor Argos (pop up museum, en historische middag)
• Langste tafel (project Rotary), met culturele invulling
• Syrie project ism theater, vluchtelingenwerk, e.a.
• Maassluis vertelt: verhalenmiddag

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op met de Cultuurmakelaar:
Angela Kok (06 23825558), cultuurmakelaar@maassluis.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online