Liz Snoijink & Raymonde de Kuyper ea

met Kunst & Kitsch in Theater Koningshof

Donderdag 15 november a.s.,  aanvang 20.15 uur

Wanneer u zin heeft in een avond vol humor en vermaak, dan is dit bijzondere, komische toneelstuk dat door Jon van Eerd speciaal bewerkt werd voor de twee topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper de perfecte keuze! De twee actrices bieden een fenomenaal staaltje comedy-acteren. Het stuk werd door Peter Shaffer (o.a. ‘Amadeus’) geschreven voor Maggie Smith (o.a. bekend als de excentrieke dame in ‘Downton Abbey’). De spannende samenstelling van acteurs in combinatie met de unieke regie van Jon van Eerd maakt deze uitdagende komedie met haar puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties, een voorstelling die u niet mag missen.

Snoijink speelt een tourgids van een oersaai landhuis. Zij wordt echter op staande voet ontslagen omdat zij met haar ongebreidelde fantasie de details van de rondleiding wat spannender maakt door de feiten flink te kleuren. Haar chef (De Kuyper) krijgt echter wroeging en besluit bij haar langs te gaan om hulp te bieden. De wonderlijke en potsierlijke vriendschap die hieruit ontstaat is een vrijbrief voor fantastische dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.

De pers over Kunst & Kitsch:

Volkskrant: ‘Knap gespeeld! Dat heeft Van Eerd mooi bereikt.’

Telegraaf: ‘Een pleidooi voor meer kleur en theater!’

Musical nieuws: ‘Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper zijn een feest om naar te kijken!’

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

 

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online