Bibliotheek: Activiteiten voor de jeugd

Bibliotheek: Activiteiten voor de jeugd

Iedere maand zijn er voorleesuurtjes in de Bieb. Op woensdag 13 maart van 14.00 tot 14.45 is er voorlezen voor kleuters en donderdag 14 maart om 10.00 voor peuters. Aansluitend aan de voorleesuurtjes een knutselactiviteit over het boek.

 Maakplaats

Er worden veel nieuwe huizen gebouwd in Maassluis. In de Maakplaats van woensdag 13 maart 15.00 uur gaan we huizen bouwen met spaghetti en snoepjes (7+). Voor kinderen vanaf 8 jaar is er op donderdag 14 maart om 15.30 een workshop PowerPoint. Ontdek hoe je een leuke presentatie kunt maken voor je spreekbeurt. Deze workshop bestaat uit twee middagen, vervolg is op 21 maart. Wel vooraf aanmelden!

Er zijn voor 15 maart schoolstakingen in bijna 500 steden in 57 landen gepland voor meer actie om klimaatsverandering aan te pakken. Misschien doet jullie school ook mee. Ben je vrij, dan kun je van 11.00 tot 17.00 uur komen knutselen, spelletjes doen of gamen.

Alle bovengenoemde activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Voor sommige workshops is er een beperkt aantal plaatsen, vooraf aanmelden is dan ook een must. Ons adres: Bibliotheek Maassluis, Uiverlaan 18. Meer info: www.debibliotheekmm.nl of bel 010-5925211.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online