Theater Koningshof

Theater Koningshof

Vocal Quartet Rock 4 – 50 jaar Abbey Road
Donderdag 18 april a.s., 20.15 uur

 

Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 wordt een hele bijzondere. De show zal geheel in het teken staan van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles. In 2019 is het namelijk 50 jaar geleden dat het beroemde album Abbey Road uitgebracht werd. Het eerste deel bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool, zoals Eleanor Rigby, While My Guitar Gently Weeps, Blackbird en A Day In The Life. Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van het beroemde album Abbey Road, misschien wel het beste en veelzijdigste werk van The Beatles, met nummers als Come Together, Something, Here Comes The Sun en het prachtige Golden Slumbers.

Abbey Road; rock, pop, klassiek en een vleugje psychedelica, indrukwekkend met elkaar verenigd.
In de voorstelling komen ook solonummers van de verschillende bandleden aan bod. De nummer één van de Top 2000, Imagine, mag natuurlijk niet ontbreken. Precies de combinatie waarvan de vier zangers van Rock4 in 15 jaar tijd hun handelsmerk hebben gemaakt. Bijna 1000 concerten, uitverkochte zalen door heel Europa en dat alleen gebruikmakend van hun stemmen. De zwaarste, moeilijkste en misschien mooiste manier om muziek te maken. Recht uit het hart.

Vocal Quartet Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Tenor Luc Devens is de dynamische leadzanger met een indrukwekkend groot bereik, Lucas Blommers de heldere klassieke tenor, Luc Nelissen de warme bariton met een geweldig gevoel voor ritme en timing en Miklós Németh de solide, lage bas die zorgt voor de perfecte fundering van de groep. Rock4 treedt sinds 2001 zeer succesvol op in Nederland, maar ook ver daarbuiten met uitverkochte concerten in heel Europa en Azië. De zangers wonnen diverse festivals, zoals het Vokal Total Festival in Graz en het Vox Populi Festival in Sankt Pölten. Daarnaast ontvingen ze een Amerikaanse CARA Award voor de beste pop/rock cover voor hun uitvoering van “Uninvited” van Alanis Morissette.

 

 

 

 

Tickets & info: www.theaterkoningshof.n

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online