Nieuw seizoen en gratis proeflessen bij het Jeugdtheaterhuis

Nieuw seizoen en gratis proeflessen bij het Jeugdtheaterhuis

De vakantie zit er weer op en hoewel het soms nog prachtig weer is gaat de herfst toch ook weer een keer van zich laten horen. Tijd voor leuke nieuwe dingen! Zoals de Theater- en Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis in Theater Koningshof in Maassluis. In oktober starten de eerste lessen en daar kun je je nu voor inschrijven. Eerst een keer kennis maken? Dat kan tijdens de gratis proeflessen. 

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.

Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

 Heb jij zin om alles te leren over musical, toneel te spelen of om theater te maken? Dan kun je bij het Jeugdtheaterhuis in Maassluis terecht. Er is een uitgebreid aanbod voor iedereen van 4 t/m 21 jaar! Ben je nieuwsgierig? Kom dan een keer proefdraaien! Of schrijf je meteen in voor de lessen!

Gratis proeflessen op vrijdag 20 september

Om een idee te krijgen wat een les van het Jeugdtheaterhuis precies inhoudt, kun je vrijdag 20 september meedoen met een gratis proefles in Theater Koningshof, Uiverlaan 20 in Maassluis. Het programma ziet er als volgt uit:
Musical-theaterles 4-6 jaar        »          16.30 – 17.00 uur
Theaterles 7-12 jaar                  »            16.30 – 17.15 uur
Musicalles 7-12 jaar                  »            17.15 – 18.00 uur
ActeerLAB 12+                         »              18.15 – 19.00 uur
MusicalLAB 12+                       »              19.00 – 19.45 uur

Aanmelden voor de proeflessen kan via www.jeugdtheaterhuis.nl.
Meteen aanmelden voor het nieuwe lesseizoen kan daar ook.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunsteducatieve projecten. Naast de afdeling in Maassluis is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Capelle aan den IJssel en Bodegraven.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online