Theater Koningshof 13 april

Theater Koningshof 13 april

Dirk Scheele – In Holland staat een huis (2+) – maandag 13 april

Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals ‘Lieveheersbeestje’, ‘Ik loop als een beer’ en ‘De fruitshake’. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken!

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon.

Dirk steekt grote Oudhollandse hits als ‘Ik zag twee beren’, ‘Op een grote paddenstoel’, ‘Cowboy Billie Boem’ en ‘Helikopter’ in een heel nieuw jasje. Wat dacht je van ‘Hoofd, schouders, knie en teen’ in een swingende funk en ska versie en ‘In de maneschijn’ in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends.

Zeker als ‘Ik heb een tante in Marokko’ uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands. Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuw Hollands liedje te maken! Maar natuurlijk zullen een aantal van Dirk zijn eigen kinderhits ook niet ontbreken.

Voor meer informatie over de voorstellingen en kaartverkoop, neem een kijkje op www.theaterkoningshof.nl

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl